top of page

 

Afspraak maken, meer informatie en algemene voorwaarden

Afspraak

Zijn er vragen of wilt u kennismaken,  inschrijven voor de lessen in Geluk, Chillen Bij Simoon,  Kinderyoga, informatie voor een kinderpartijtje of de online kinderyoga lessen. 
Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op via 06 -242 68 458 of BijSimoon@outlook.com

Indien ik de telefoon niet kan beantwoorden, kunt u de voicemail inspreken.
Ik bel dan zo spoedig mogelijk terug. 

Tarieven

* Lessen in Geluk Kindercoaching van de  gelukskoffer – per training in een groepje van maximaal 6 kinderen:  8 bijeenkomsten van 75 minuten 

€ 195,00

 

De  lessen zijn inclusief BTW en lesmateriaal. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Bevestiging

Na het reserveren van de lessen volgt de bevestiging tezamen met de privacy verklaring en de algemene voorwaarden. Deze ontvang ik graag voor accoord retour voorafgaand aan de lessen.

Betaling en annulering

* Voor de BSO 

​* Bij het volgen van de lessen dient u,  voorafgaand aan de eerste les, het totaalbedrag over te maken op rekeningnummer   NL 47 INGB 0005853803 t.a.v. SA Kastelein-de Kuijper te Alphen aan den Rijn o.v.v. het factuurnummer, type les en uw achternaam. 

* Tot 24 uur van te voren kunt u kosteloos annuleren of de afspraak verzetten als de training plaatsvindt in een groep. 

* Bij de reguliere kinderyoga kan er met  een 5-lessenkaart 1x afgezegd worden.  Bij een 10-lessenkaart kun je 2 keer afzeggen.

* Indien de training 1 op 1 wordt gegeven ben ik genoodzaakt om bij annulering binnen 24 uur het tarief in rekening te brengen.

* Houd er rekening mee dat het missen van een dag bij de Gelukskoffertraining niet wenselijk is ivm de opbouw van de lessen aan de kinderen. 

* In overleg kunnen we wel kijken of de gemiste Geluksles ingehaald kan worden voor aanvang van de volgende les (alleen van  toepassing als uw kind in een groepje de training volgt). 

* Indien door overmacht vanuit Bij Simoon de training geen doorgang kan vinden:  bijvoorbeeld bij  ziekte, zal ik u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en de afspraak verplaatsen. 

Bij Simoon Kindergeluksstudio is niet aansprakelijk voor lichamelijk of geestelijk letsel na het volgen van een kinderyogales. Bij een lichamelijke beperking en/of letsel is het raadzaam om eerst met een arts te overleggen of uw kind kan deelnemen aan de kinderyogalessen.

Bedankt voor je bericht. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren. Warme groeten, Simone

bottom of page