Bij Simoon

De eerste keer dat ik over de training van de Gelukskoffer voor kinderen las, dacht ik dat  ik dat vroeger ook wel had willen leren. Lessen niet alleen over  rekenen, taal en aardrijkskunde maar ook levenslessen over geluk.  Het ontdekken van mijn talenten, werken aan een positief zelfbeeld, ontdekken van mijn eigen invloed op mijn geluksgevoel of stilstaan bij mijn (toekomst) dromen. Een basis waar je je hele leven mee kunt doen. Nadat ik de basisstudie ¨Pedagogiek¨ had afgerond heb ik mijn Gelukskoffercoachingdiploma behaald. Vervolgens heb ik dit aangevuld met de training ¨Klaar voor de brugklas! en emotioneel coaching bij de Jip en Jan Academie. 

 Om mezelf te blijven ontwikkelen  volg ik met regelmaat bijscholingen voor  verbreding en verdieping als kindercoach.  

Het mooie van de lessen zijn de spontane en enthousiaste reacties van kinderen. Daar word ik gelukkig van en ik haal er veel voldoening uit. 

Met veel plezier en persoonlijke betrokkenheid geef ik de lessen. Lessen die waardevol en een cadeautje voor ieder kind zijn. En als ik de kinderen regelmatig aan het einde van de lessen hoor zeggen: ¨is het nu al tijd, jammer. Ik heb nu al zin in de volgende keer¨, dan is dat een cadeautje voor mij. 

Ik kijk ernaar uit om de kinderen  te ontvangen en hen te begeleiden om in hun kracht te gaan staan. 

En zoals Ali B. en Stef Bos zingen¨geluk zit van binnen, dus waarom zoek je daarbuiten¨. 

Inmiddels geef ik nu ook lessen als kinderyogadocente. De opleiding heb ik gevolgd bij de Jip en Jan Academie waarbij ik les heb gekregen van Helen Purperhart. Daarnaast heb ik deze opleiding aangevuld met de lessen Kinderdeugdenyoga bij Dolfijn Wellness in Amsterdam.

Warme groeten, Simoon

stef bos ali b_edited.jpg

    Geluk doorgeven:

*Steun Pip en Teun*

  zie pagina Bij Simoon

Voor vragen of informatie kun je altijd bellen:  0624268458

Email: BijSimoon@outlook.com

Alphen aan den rijn

Op deze site en alle hieruit vloeiende correspondentie en/of (mondelinge) overeenkomsten is de privacyverklaring van toepassing. 

Bij het gebruik van Internet Explorer kan het zijn dat niet de juiste versie van de site wordt weergegeven. Als dit voorkomt kunt u het beste een andere internet browser gebruiken zoals Chrome, Firefox of Safari.