top of page

Wat vinden de ouders en kinderen?

"Mijn zoon heeft nu een aantal gelukslessen bij Simone gevolgd. Hij vindt het ontzettend leuk om te doen. Hij gaat met veel plezier naar de lessen en wil eigenlijk niet dat de lessen binnenkort stoppen. Door middel van allerlei materialen, kaarten, spelletjes, filmpjes en muziek maakt Simone het voor de kinderen op een speelse manier leuk en aantrekkelijk ".

Geluksboek.jpg

"Ondanks dat mijn kind lekker in zijn vel zit, geeft deze cursus absoluut meerwaarde. De onderwerpen zoals dankbaarheid, wat zijn mijn talenten en met welke bril kan ik naar dingen kijken, leren hem op een andere manier te kijken en triggeren hem na te denken".

Jens: Ik vind het altijd heel leuk en word er vrolijk van. Je leert dingen over geluk. Ik kom er altijd blij vandaan want soms weet je niet meer precies wat je hebt. Na de les weet ik weer dat het zo fijn is dat hier geen oorlog is en dat we een huis hebben en leuke vrienden.

"Wij als ouders ervaren deze lessen ook als positief. Wat ze in de les hebben besproken en gedaan nemen de kinderen mee naar huis. Zodat ook wij als ouders betrokken zijn. Je kunt natuurlijk niet altijd gelukkig zijn. Maar in de lessen wordt uitgelegd dat ze dit voor een groot deel kunnen beinvloeden. Juist in deze tijd van druk en prestaties is het fijn kinderen deze mooie bagage mee te geven ". 

Anouk: Je kunt vertellen wat je dwars zit. Je kunt leuke en minder leuke dingen vertellen en met elkaar bespreken. Over hoe je je voelt en dat je daar zelf ook invloed op hebt. En de spelletjes die gedaan worden tijdens de les. Het Geluksspel vind ik het leukst. De roze en de zwarte bril. Het werkt! 

"Simone is erg betrokken. Mijn zoon vind het heel leuk om de lessen van haar te krijgen. Ze is duidelijk en transparant in haar communicatie naar ons als ouders. Ze staat open voor vragen en opmerkingen, wat heel fijn is". 

20190609_091527.jpg

Sander: ik vind de lessen superleuk. Het is gezellig en we doen leuke dingen. De lessen zijn gewoon erg leuk. De opdrachten voor thuis zijn ook leuk om te doen. En het is ook heel leuk om aan je ouders te vertellen wat je hebt gedaan en om er met ze over te praten. 

bottom of page