yoga kinderfeestje

Het geven van een yoga kinderfeestje is tot stand gekomen door het enthousiasme van de kinderen. Met veel plezier doen de kinderen mee. Het thema wordt uitgekozen n.a.v de interesses die bij de jarige job past: met elkaar naar het circus, naar de dierentuin of vliegen naar de maan. Het kan allemaal! Het feestje bestaat uit spel, creativiteit, yoga en ontspanning. Waarbij de jarige job natuurlijk centraal staat. Een origineel kinderfeestje, 

"Hij heeft ervan genoten, hij heeft samen met de andere kinderen

een super middag gehad!"

De partijtjes zijn voor minimaal 8 kinderen. Het kinderfeestje kan op verschillende locaties worden verzorgd.  Het  kinderfeestje kan thuis en met zonnig weer kan het yoga kinderfeestje ook buiten. Maar ook kan er een locatie worden gehuurd bv in Parkvilla of in Wijkcentrum de Oude wereld (afhankelijk van beschikbaarheid).  Voor vragen of reserveren klik hier. 

    Geluk doorgeven:

*Steun Pip en Teun*

  zie pagina Bij Simoon

Voor vragen of informatie kun je altijd bellen:  0624268458

Email: BijSimoon@outlook.com

Alphen aan den rijn

Op deze site en alle hieruit vloeiende correspondentie en/of (mondelinge) overeenkomsten is de privacyverklaring van toepassing. 

Bij het gebruik van Internet Explorer kan het zijn dat niet de juiste versie van de site wordt weergegeven. Als dit voorkomt kunt u het beste een andere internet browser gebruiken zoals Chrome, Firefox of Safari.