top of page

 Online Kinderyoga Bij Simoon

Online kinderyoga Bij Simoon op zondagochtend!

De hele maand mei gratis uitproberen!  

Iedere zondagochtend van 10.00-10.30 uur kinderyoga Bij Simoon. De dag vrolijk beginnen met bewegen en plezier. Wakker worden met de magie van de regenboog, met elkaar op reis, oefenen met zelfvertrouwen, naar het circus of ......Iedere week een ander avontuur! Ontdek het de hele maand mei op proef en daarna..... voor 10 Euro per maand, per gezin,  weer nieuwe avonturen ontdekken!  Ga je mee op avontuur ? 

*Online Kinderyoga Bij Simoon

  Maand mei is een proefmaand

  Lessen zijn van 10.00-10.30 uur

  1 x proefles: gratis

  Per maand: 10,00 euro (per gezin)

Thanks! Message sent.

Yoga voor kinderen is speels, een manier om meer in het moment te zijn, bewust te worden van je lichaam, zorgt voor soepele spieren, een goede lichaamshouding en een balans tussen inspanning en ontspanning. Even tijd om je te richten op jezelf en tegelijk ook plezier te hebben met anderen.  De oefeningen helpen de kinderen om meer bewust te worden van hun lichaam en het soepeler te maken. Ook worden de kinderen gestimuleerd om te oefenen met hun concentratievermogen, geprikkeld om hun verbeeldingskracht te gebruiken en te ontspannen. Tijdens de lessen staan er met regelmaat ook kinderdeugden centraal of deze worden gecombineerd met een yoga avontuur.  Deugden zijn o.a.: moed, samenwerken, kracht en zelfvertrouwen.  De kinderen leren  om deze deugden te herkennen bij zichzelf en anderen.  een yoga avontuur gaat het vooral om het plezier en het ervaren van yoga op een speelse manier. Ook kijk ik wat de kinderen aanspreekt en de leeftijd van de kinderen.  Bij Simoon Kinderyoga is voor kinderen van 5-12 jaar.

 

Kinderyogafeestje

Klaar om op reis te gaan! (1).png

Met elkaar op avontuur kan ook tijdens een verjaardagsfeestje!

Naar het circus, de dierentuin, de ruimte of een ander thema waar de kinderen affiniteit mee hebben. Het thema kan altijd aangepast worden zodat het echt een feestje op maat wordt voor de jarige job!  Plezier, samenspel en pret staat voorop.

Moederdag .png

 Voor meer informatie over tarieven , tijden en het inschrijven voor een gratis proefles klik hier. 

De yogakaarten en de  achtergrond van deze pagina is van het boek "Kinderyoga" geschreven door Helen Purperhart. Oprichtster van de Jip en Jan academie, kinderyoga opleiding

bottom of page